Vi gör reklam som sticker ut

På MediaFokus produktionsavdelning formger vi förstås våra egna tidningar och magasin, men vi jobbar även ut mot kund. Vi gör allt från punktinsatser till små företag till mer omfattande projekt på uppdrag av större företag, kommuner och regionförbund. Genom att ta fram ett unikt och professionellt utformat marknadsföringsmaterial till just ditt företag hjälper vi dig att synas på rätt sätt, och att tränga igenom mediabruset. Vår formgivare Kristina har över 25 års erfarenhet av design och marknadsföring och har vunnit ett flertal priser, vilket gör att vi på MediaFokus står stadigt. Kontakta oss gärna oavsett om du behöver hjälp med visitkort eller stora annonskampanjer, nyhetsbrev, kundtidningar eller böcker. Inget är för litet, eller för stort.

 

Kristina Franzén, AD / tidningsdesigner

MediaFokus Produktion AB, Ystad
Tel: 070-38 55 112
E-post: kristina@mediafokus.se

2009 – Formgivare av boken "Tofvehult – drömmen om ett kafé” som kom etta i Sverige och trea i världen för bästa design i Gourmand World Cookbook Awards.
2012 – Formgivare av ”Barnens egen bakbok”, utsedd till Sveriges bästa barn- och familjekokbok i Gourmand World Cookbook Awards.
2013 – Formgivare av ”Barnens egen matbok”, utsedd till Sveriges bästa barn- och familjekokbok i Gourmand World Cookbook Awards.
2018 – Formgivare av magasinet Västervik365, nominerad till Publishingpriset.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår