Tjustbygdens Sparbanks tidning ”FörTjust” informerar och inspirerar sina kunder.

 

Magasinet ”Västervik365”, producerat på uppdrag av Västervik Framåt AB som ansvarar för idé, innehåll och utformning. Magasinet blev 2018 nominerat till Stora Publishingpriset i kategorin ”Medborgartidningar".


PentronicNytt och PentronicNews produceras fyra gånger per år.

Stärk relationen med dina kunder

Det är både billigare och enklare att behålla en kund än att skaffa nya, och vill man ha trogna kunder som återkommer år efter år är kundnöjdheten A och O. Att göra en kundtidning är ett utmärkt sätt att nå ut med sitt budskap, skapa merförsäljning och att förstärka relationen med sina befintliga kunder. En trygg och nöjd kund väljer förhoppningsvis att stanna. Detta går även att applicera på exempelvis en kommun som vill förstärka relationen med, och nå ut med information till sina medborgare i form av en medborgartidning.

Vi på MediaFokus har med framgång producerat kund- och medborgartidningar sedan nittiotalet. Har du redan en tidning, eller vill starta en – känn dig varmt välkommen att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa dig. Ett samarbete kan se ut på olika sätt beroende på vilka behov ni har. Hos oss kan du få hjälp med valda delar, som exempelvis formgivningen, eller hela kedjan från produktion till distribution.

Vanligtvis ansvarar vi för hela kedjan. Tillsammans med er bestämmer vi vad tidningen ska innehålla. Därefter tar vi fram en tidsplan, producerar allt innehåll, formger sidorna och sköter kontakten med tryckeriet. Din uppgift blir att ge feedback och godkänna innan det går till tryck och distribueras vidare. Vi har många kontakter inom tryckeribranschen vilket gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva trycklösningar. Fotografierna och de redaktionella texterna som vi tar fram får du gärna återanvända i dina digitala kanaler.

I vissa fall kan tidningarna annonsfinansieras. Våra duktiga inhousesäljare tar då fram underlag på vilka målgrupper som passar att annonsera i just din produkt.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår