Fokus på näringslivet

På MediaFokus har vi specialiserat oss på att göra magasin och broschyrer om näringslivet i olika geografiska områden. Exempelvis producerar vi magasinet Linköpings Näringsliv som speglar näringslivet i Linköpings kommun och lyfter fram vad kommunen kan hjälpa företagare och potentiella inflyttande företag med. Sedan 2005 gör vi även den årliga broschyren Västerviks Näringsliv där syftet är att spegla hur det är att bo och verka som privatperson och företagare i Västerviks kommun.

Jobbar du på en kommun eller i en organisation som arbetar med tillväxt och vill ha hjälp med en näringslivsprodukt? På MediaFokus kan vi erbjuda en totallösning där vi tar fram en tidsplan, producerar allt innehåll, formger sidorna och sköter kontakten med tryckeriet. Din uppgift blir att ge feedback och godkänna innan den går till tryck och distribueras vidare. Vi har många kontakter inom tryckeribranschen vilket gör att vi kan erbjuda kostnadseffektiva trycklösningar. I vissa fall kan produkterna även annonsfinansieras.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår